Opel GT Concept 02

Opel je razkril dve svetovni premieri: športni kupe prihodnosti – GT Concept – in kompaktni športni terenec Mokka X. Svetovna premiera modela GT Concept združuje preteklost in prihodnost. S spredaj nameščenim sredinskim motorjem in zadnjim pogonom, dolgim pokrovom motornega prostora, z ekstremno kratkimi previsi, drzno rdečo značilno linijo brez kljuk, zunanjih ogledal in drugih odvečnih okrasnih elementov, odkriva oplovo vizijo športnega kupeja prihodnosti.

 

Opel GT Concept 03

 

Opel Mokka je doslej prepričala že več kot 500.000 kupcev. V Ženevi se predstavlja pustolovska izvedenka Mokke z dodatno oznako X. Posebnost te različice z drznejšim terenskim videzom je grafični pečat z izrazito dvojnim krilom dnevnih LED luči, prefinjena notranjost in sistemi za informacije in razvedrilo, s katerimi se želi poleti, ob začetku prodaje, uvrstiti med najbolje povezana športno terenska vozila.

 

 

Opel Mokka X

 

Svet pametnih telefonov bo vstopil v avto, saj bo IntelliLink podpiral tako Apple CarPlay kot Android Auto, kupcem pa bo za doplačilo na voljo tudi sistem Opel OnStar. Opel bo svoji ponudbi motorjev dodal tudi novi 1,4-litrski bencinski motor z neposrednim vbrizgom, šeststopenjskim avtomatskim menjalnikom, sistemom Start/Stop in štirikolesnim pogonom