Ob slovesni predstavitvi povsem novega BMW i7 na Madžarskem je v operni hiši potekalo posebno fotografiranje električne luksuzne limuzine, ki prav tako označuje krepitev partnerstva.

S slovesno predstavitvijo povsem nove električne luksuzne limuzine BMW i7 na Madžarskem, je BMW Group Madžarska ustvaril ekskluzivno serijo fotografij na odru operne hiše v palači Ybl na aveniji Andrássy. Ta je marca letos po popolni prenovi ponovno odprla svoja vrata, tako da sta oder in avditorij za to posebno fotografiranje dobila še doslej nenavaden sijaj in razsežnost. BMW i7, vrhunec BMW-jeve ponudbe, je bil tako v središču pozornosti na več kot 700 kvadratnih metrov velikem odru operne hiše. BMW i7 so ujeli skozi objektive treh fotografov pred uradno tržno premiero v različnih lučeh, nastavitvah in temah instrumentov.

Kulturno sodelovanje med operno hišo in BMW Group Madžarska je prisotno že več kot 7 let, v obliki številnih ekskluzivnih, elegantnih in kreativnih fotografskih posnetkov, dogodkov in aktivnosti, ki medsebojno sodelovanje. Po lanskem poletnem skupnem snemanju je predstavitev novega BMW i7 omogočilo znamki BMW, da ponovno postane središče novega umetniškega projekta.