Na eleganci, ekskluzivnosti in tradiciji sta s posebno serijo 500 združila svoje poglede Fiat in francoska blagovna Repetto. Fiat 500, ki ostaja trdno na svoji tradiciji, se vse pogosteje pojavlja v povezavi s priljubljenimi vrhunskimi blagovnimi znamkami. od mode do prestižnih jaht in umetnosti, od zdaj tudi do plesa.

Posebna serija Fiat 500 by Repetto je najnovejši poklon legendarnemu Fiatu in je ena od posebnih izdaj, izdelanih v zadnjih letih v sodelovanju s prestižnimi partnerji, kot sta Riva in Guerlain. Novi Fiat 500 by Repetto se predstavlja kot simbol italijanske ustvarjalnosti, ki z eleganco in visoko tehnologijo zapelje v prihodnost. Posebna serija je v znamenju rdeče barve Bordeaux Opera, ki ji je na stebričku dodana elegantna silhueta plesalke, električna pomična steklena streha prinaša v notranjost veliko svetlobe, zunanjo podobo pa zaokrožajo lita platišča.

Eleganca se nadaljuje tudi v notranjosti, in sicer z brezčasnimi očarljivimi detajli ter s prefinjenim usnjenim oblazinjenjem Poltrona Frau v barvi tobaka. Slonokoščena notranjost z usnjenim oblazinjenjem Poltrona Frau barve tobaka, se staplja z armaturno ploščo v barvi Bordeaux Opera.

Ta Fiat 500 je opremljen še z ekskluzivnim darilnim paketom Repetto, ki vsebuje par baletnih copat Repetto, obesek za ključe Repetto in parfum Repetto. Na voljo bosta dva bencinska motorja in dva menjalnika: s štirivaljnim 1,2-litrskim motorjem z močjo 51 kW (69 KM) in ročnim menjalnikom ali samodejnim menjalnikom Dualogic in dvovaljnim motorjem TwinAir z močjo 63 kW (85 KM).