V ponedeljek 22. oktobra se v Sloveniji začenja posebna akcija Fiat Manija, ki vključuje modele Fiat 500, Fiat 500X, Fiat 500L, Fiat Panda in Fiat Tipo. Do 10. novembra bo na voljo omejena količina vozil iz zaloge s prihranki do 6.000 evrov. Vsa vozila imajo, poleg druge bogate opreme, tudi 5 let jamstva Fiat 5 Plus.

Vsa vozila Fiat 500X Safe  v ponudbi Fiat Manija so opremljena s paketom City. Kupci lahko prihranijo 5.500 evrov pri bencinskem motorju, ter 6.000 evrov pri nakupu dizelske različice. Vozila Fiat 500 z robotiziranim menjalnikom imajo enako ceno kot različice z ročnim menjalnikom, kar za kupca pomeni še dodatni prihranek v višini 1.090 evrov, skupaj več kot 2.000 evrov prihranka.

Fiat 500 Mania je, med drugim, opremljen s samodejno klimatsko napravo in paketom City. 500L Mania ima na seznamu opreme tudi vgrajene dnevne LED luči, električno pomični in ogrevani zunanji vzvratni ogledali, usnjen volanski obroč, tempomat Cruise Control in klimatsko napravo.

Vozila Fiat Panda, vključena v akcijo Fiat Manija, so na voljo že za 7.990 evrov, na seznamu opreme pa so tudi električno nastavljivi in ogrevani zunanji vzvratni ogledali, električni pomik prednjih stekel, vzdolžna strešna nosilca, Hill Holder za pomoč pri speljevanju navkreber ter avtoradio s predvajalnikom CD/MP3.

Pri modelu Tipo Mania pa lahko kupci prihranijo do 5.000 evrov. Vsi modeli imajo samodejno klimatsko napravo, ogrevana prednja sedeža, Paket Safety in ostalo.

 

Akcija velja za vozila iz zaloge. Podrobnejše informacije so na voljo pri pooblaščenih prodajalcih po vsej Sloveniji.