Za prvo letovišče aktivnih počitnic ljubiteljev gora je bil tokrat izbran CampZero, ekskluzivno prizorišče »Jeep Winter Experience«, ki bo na voljo za celotno zimsko sezono 2018/2019.

Raznolikim možnostim prilagajanja vozil Jeep, tudi najbolj neverjetnim podvigom na snegu, se je na prepoznaven način pridružil tudi Mopar s svojim programom storitev, rezervnih delov in posebne opreme.

Goste v središču doline Ayas v bližini kraja Champoluc bo navduševala pestra ponudba  novih modelov Jeep s štirikolesnim pogonom, vključno z najnovejšiima  Wrangler Rubicon in Sahara. Tu bodo tudi novi modeli Renegade Trailhawk, Cherokee Limited 4×4, Compass Limited 4×4 ter zmogljivi Grand Cherokee Trackhawk .

Jeep je najhitreje rastoča znamka na evropskem trgu (EU 28 + EFTA), saj se je njena prodaja v primerjavi z letom 2017 povečala za skoraj 50 %. Poleg tega bo kmalu zabeležila že petnajsti zaporedni mesec rasti.

Znamka se pripravlja na doseganje novih ciljev v letu 2019, začenši s proizvodnjo modela Jeep Compass v tovarni v Melfiju, kjer se bo začela tudi pred proizvodnja priključno hibridne različice modela Renegade.