Novi Jeep Wrangler je najzmogljivejši Wrangler doslej. Za pravega terenca udoben in vodljiv stavi na dva sistema aktivnega, stalnega štirikolesnega pogona na zahtevo – Command-Trac in Rock-Trac nove generacije, z elektronsko zaporo prednje in zadnje osi Tru-Lok, diferencialom z omejenim zdrsom Trac-Lok in elektronskim izklopom sprednjega stabilizatorja.

Ponaša se s sodobno obliko, ki ohranja pristne slogovne poteze legendarnega modela Wrangler z novimi kombinacijami strehe, ki zagotavljajo več svobode pri vožnji z odprto streho. V Evropi sta na voljo dva popolnoma nova motorja, in sicer 2,2-litrski turbodizelski motor MultiJet II in 2,0-litrski turbobencinski motor. Vsi motorji v modelu Wrangler so opremljeni z novim 8-stopenjskim samodejnim menjalnikom in s funkcijo Start/Stop (ESS).

Napredni tehnološki sistemi vključujejo nove prednje in zadnje LED luči, nov sistem UconnectTM, ki podpira Apple CarPlay in Android Auto, ter možnost izbire med 5,0-, 7,0- in 8,4-palčnim zaslonom na dotik z možnostjo pomanjšanja ali povečanja slike s približevanjem ali razmikanjem prstov.

Številni zaščitni in varnostni sistemi, vključno s sistemom za nadzor mrtvih kotov s preverjanjem prostora za vozilom, kamero za vzvratno vožnjo ParkView z dinamično mrežo, elektronskim nadzorom stabilnosti (ESC) z elektronskim sistemom proti prevračanju vozila in štirimi standardnimi varnostnimi blazinami.

Jeep Wranger je na voljo v nivojih opreme Sport, Sahara in Rubicon v 2- ali 4-vratni izvedbi. Pri nivoju opreme Sahara je kot dodatna oprema na voljo tudi ekskluzivni paket Overland. • Več kot 180 ekskluzivnih dodatkov Mopar še razširja možnosti predelav novega modela Wrangler in s tem dopolnjuje življenjski slog njihovih lastnikov.

Novi Jeep Renegade je prvo vozilo z inovativnimi turbo bencinskimi motorji, ki zagotavljajo izjemno zmogljivost na cesti in terenu. Na voljo sta dve bencinski različici: 1,0-litrska z 88 kW (120 KM) in 1,3-litrska s 110 kW (150 KM) oziroma 132 kW (180 KM). Ponudbo motorjev zaokrožata 1,6-litrski motor z 88 kW (120 KM) in 2,0-litrski turbodizelski motor MultiJet II s 103 kW (140 KM) oziroma 125 kW (170 KM) s sistemom SCR (selektivna katalitična redukcija). • Edinstvena, pristna oblika Nov slog vozila Jeep v segmentu B-SUV je moderna različica legendarnega oblikovanja znamke Jeep. Potniška kabina zagotavlja kakovost, izjemno funkcionalnost in več udobja.

Zalegendarno terensko zmogljivost sta zaslužna dva napredna sistema štirikolesnega pogona, Jeep Active Drive in Jeep Active Drive Low, ki v segmentu postavljata merila zmogljivosti v vseh pogojih. • Za navdušence nad mestnimi pustolovščinami Novi Renegade vključuje sistem UconnectTM s 5-, 7- ali 8,4-palčnim zaslonom, zaslon na dotik z visoko ločljivostjo, integracijo aplikacije Apple CarPlay in združljivost z aplikacijo Android AutoTM – da so lahko vozniki vedno povezani.

Popoln komplet varnostne opreme Varnostne funkcije najsodobnejše tehnologije, vključno s sistemom za opozarjanje ob menjavi voznega pasu (različica Plus), sistemom za inteligentno zaznavanje hitrosti in prometnih znakov kot standardno opremo pri vseh nivojih opreme in sistemom opozarjanja na čelno trčenje (različica Plus) z avtonomnim zaviranjem v sili pri različici Limited.

Novi Jeep Cherokee, najzmogljivejši srednje velik SUV, vključuje novo, vrhunsko obliko Jeep in napredne tehnološke funkcije. • Prenovljena notranjost se ponaša z novimi materiali, priročnimi odlagalnimi mesti in večjo prostornino prtljažnega prostora. Na voljo ima 2,2-litrski dizelski motor MultiJet II z močjo 110 kW (150 KM) ali 143 kW (195 KM). Ponudbo bo dopolnil nov 2,0-litrski turbobencinski motor z neposrednim vbrizgom, ki bo razvil 199 kW (270 KM). Ponudba treh štirikolesnih pogonov in tehnologije zapore zadnje osi, s sistemom UconnectTM četrte generacije. • Široka paleta zaščitnih in varnostnih sistemov.