Zvezdniki nogometnega kluba Juventus – aktualni prvaki italijanske Serie A – so se za trenutek preselili z nogometnih zelenic za volan terencev Jeep in na preizkusni stezi družbe FCA v Baloccu preizkusili program vozil glavnega pokrovitelja kluba. Trener Juventusa Massimiliano Allegri je v Balocco pripeljal deset nogometašev.

Federico Bernardeschi, Daniele Rugani, Benedikt Höwedes, Stefano Sturaro, Alex Sandro, Wojciech Szczesny, Mattia De Sciglio, Blaise Matuidi, Rodrigo Bentancur in največji zvezdnik kluba Paulo Dybala se je v spremstvu profesionalnih Jeepovih voznikov z vozili s štirikolesnim pogonom spopadlo z zahtevno terensko vožnjo ter z drugimi modeli pospeševalo do visokih hitrostih po asfaltirani stezi.

 

Preizkusili so modele Jeep Wrangler, Renegade, Compass, Cherokee in Grand Cherokee, vključno z zmogljivo različico SRT. Organizatorji so bili mnenja, da je dogodek odlična priložnost za iskanje in izpostavljanje skupnih lastnosti, kot so zabava, slog, hitrost in varnost, ki si jih delijo »Bianconeri« in znamka Jeep.