Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'mytheme_wp_head' not found or invalid function name in /home/automo20/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Mercedes-Benz Classe E 4MATIC All-Terrain robustnega videza se predstavlja z vidnimi zaščitami karoserije in spodnjega dela, z večjo višino od tal in naprednimi tehnološkimi sistemi za vožnjo tudi izven asfaltnih površin z izbiro različnih načinov vožnje. Glede na standardno karavansko izvedenko ima All-Terrain s karakteristikami premium karavana in športnega terenca dinamičen dizajn žarometov z linijo LED, robustejše odbijače s kromiranimi obrobami, funkcionalne zaščite karoserije in 19 ali 20-palčna platišča in športno robusten zadek.

 

Neue Mercedes-Benz E-Klasse All-Terrain

 

Prostorna in funkcionalna notranjost je v znamenju izbranih materialov in tehnoloških sistemov, z digitalno instrumentno ploščo, LED osvetlitvijo ter prilagodljiv prtljažni prostor. Preverjen hišni sistem izbire načina vožnje Dynamic Select s specifično funkcijo All-Terrain, razvito za model GLE je povezan z zračnim vzmetenjem Air Body Control s tremi nastavitvami višine od 0 do 35 mm. S hitrostjo do 35 km/h že za 20 mm, kar skupno pomeni 15 mm več od običajnih in dodatnih 14 mm na račun pnevmatik, kot navajajo uradni viri.