Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'mytheme_wp_head' not found or invalid function name in /home/automo20/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Da je novi Ford Focus najbolj dovršen in izpopolnjen doslej, potrjuje že 12 prestižnih nagrad in priznanj, vključno z dvema nazivoma Avto leta. Na trgu je od letošnjega poletja. Ford je do novembra letos prodal več kot 42.100 primerkov najnovejšega modela. Več kot 40 odstotkov kupcev se je odločilo za športno različico Focus ST-Line. Prodajna statistika kaže, da je vsak šesti kupec novega Focusa izbral barvo Chrome Blue ali Desert Island Blue, čeprav sta bili med priljubljenimi tudi bolj tradicionalni barvi: siva Magnetic in Frozen White. Fordova pričakovanja je preseglo tudi povpraševanje po novem osemstopenjskem samodejnem menjalniku.

Novi Focus prihaja iz nemškega proizvodnega obrata v Sarluisu, kjer ga izdelujejo po najsodobnejših postopkih. Na izbiro pa je kot petvratna limuzina in karavan. Poleg zelo priljubljene različice ST-Line sta del vsestranske palete še elegantna Focus Trend in Titanium ter prestižni Focus Vignale. V prodajnih salonih že sprejemajo naročila tudi za prvi ‘crossover’ po navdihu športnih terencev Focus Active.