Novi Jeep Wrangler 4xe na novih osnovah štirikolesnega in električnega pogona utrjuje svoj status ikone v modelni paleti znamke. Z vsakodnevno uporabo v mestu in na brezpotjih naj bi bil odslej zmogljivejši, učinkovitejši ter bolj okolju prijazen in tehnološko napreden kot kadarkoli prej. S priključnim hibridnim pogonskim sistemom, ki omogoča popolnoma električno vožnjo brez emisij lahko v mestu prevozi do 50 kilometrov.

Z novo tehnologijo 4xe lahko izkorišča štirikolesni pogon v načinu popolnoma električnega pogona. S skupno močjo 280 kW (380 KM) in najvišjim navorom 637 Nm želi zagotoviti popolnoma varno in neprekosljivo terensko vožnjo, hkrati pa ohranja skladnost s certifikatom Trail Rated.

Večje so tudi mogljivosti na cesti, kjer se lahko od 0 do 100 km/h odzove v 6,4 sekunde. Jeep zagotavlja, da je polnjenje novega modela Jeep Wrangler 4xe preprosto in uporabniku prijazno. Baterija se popolnoma napolni v manj kot 3 urah. Napredne tehnologije vključujejo sistem Uconnect™ NAV z 8,4-palčnim zaslonom na dotik in funkcije ADAS zadnje generacije. Novi Wrangler 4xe je na evropskem tržišču na voljo v različicah Sahara in Rubicon, z začetno ceno 68.490 eur.