Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'mytheme_wp_head' not found or invalid function name in /home/automo20/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Napovedujeta izjemne zmogljivosti, izjemno dinamiko vožnje in svojevrstno izrazno zasnovo. AMG A 45 4MATIC+ in CLA 45 4MATIC brezkompromisno nadaljujeta zgodbo o uspehu svojih predhodnikov in hkrati želita postaviti številne nove standarde v tem razredu. Na voljo v dveh izvedenkah in različicah navora. Popolnoma na novo razviti 2,0-litrski motor je najmočnejši štirivaljni bencinski motor serijske proizvodnje na svetu.. Tudi osnovni model z 285 kW (387 KM) je močnejši od svojega predhodnika. S-različica s 310 kW (421 KM) je po zmogljivostih primerljiv s precej višjimi razredi vozil.

Odlično zaporedje v vseh voznih situacijah in hitro prestavljanje v milisekundah zagotavlja novi AMG SPEEDSHIFT DCT-8G menjalnik z dvojno sklopko in z osmimi prestavami. Aktivni, popolnoma spremenljiv pogon štirikolesnega pogona AMG Performance 4MATIC + razporeja moč na kolesa zadnje osi – selektivno s sistemom AMG TORQUE CONTROL – za vrhunsko vleko in za spektakularni Drift način s pomočjo novega diferenciala zadnje osi z dvema sklopkama z več diski – po eno za vsako zadnje kolo.