Na salonu v Bruslju je Nissan predstavil posebno serijo pick upa Navara, ki je dobil ime po posebni geografski legi v puščavi Navarra, prav na dolžini -1°. Omejena serija je nastala na osnovi najbogatejše opreme Tekna, v dveh  izbranih ekskluzivnih barvah: v kovinski črni in beli perla.

 

Nissan Navara Trek-1°

 

Navara Trek-1° se od ostalih loči tudi po nekaterih posebnih elementih, kot zadnjih LED lučeh, kesonom prevlečenim s posebnim odpornim plastičnim materialom s črnimi in belimi detalji. Posebna izvedenka Navare bo opremljena z 18-palčnimi platišči v sijajni črni barvi. Bogato serijsko opremo zaokrožujejo večvodilna zadnja prema in Arround View Monitor, ki jamči popoln pregled nad okolico vozila.

 

Nissan Navara Trek-1°

 

Kupcem bo na voljo bogata ponudba dodatne opreme, kjer bodo lahko izbrali še strešno okno, gretje sedežev v usnju, vlečno kljuko, zaporo diferenciala in rezervno kolo normalne velikosti. Pogonski agregat bo 2,3-litrski dizel biturbo na izbiro s 160 KM ali 190 KM v navezi s 6-stopenjskim ročnim ali 7-stopenjskim samodejnim menjalnikom na voljo samo najmočnejši različici. Navara trek-1° bo najprej naprodaj v Belgiji in zatem na ostalih evropskih trgih.