Citroën C3 Aircross, se predstavlja svež, zrelejši z bogatejšo opremo, bolj izraznimi karakternimi potezami, ki se kažejo v prenovljenem videzu prednjega dela, novih dekorativnih dodatkih in udobnejši notranjosti. Ohranja, torej, koncept SUV-ja oziroma svojo dosedanjo silhueto, visok položaj na cesti in zaščitne elemente. Novosti se kažejo v diskretno osveženem prednjem delu, z novimi značajskimi potezami, ki želijo izraziti mogočnejši karakter.

Ostaja še vedno vsestranski SUV s sposobnostjo vožnje po neutrjenih terenih s pomočjo funkcij Grip Control® in Hill Descent Assist. C3 Aircross namenja aktivenemu življenjskemu slogu svojo modularnost, prostorno notranjost in vzorno osvetljenost, ponuja pa še več udobja v notranjosti, saj je opremljen s sedeži Advanced Comfort, ki so bili premierno na voljo za vozili C4 Cactus in C5 Aircross.

Z rahlo prenovljenim C3 Aircross je vsakodnevno življenje precej bolj enostavno, varno in brezskrbno,  so prepričani pri Citroenu. Kot najpomembnejše argumente navajajo : novi 9-palčni zaslon na dotik, nova odlagalna mesta, ki so integrirana v novo sredinsko konzolo, pet tehnologij za vzpostavitev povezave in 12 tehnologij za pomoč pri vožnji, kot na primer barvni prosojni zaslon za prikaz podatkov ali kamera za pomoč pri vzvratni vožnji s funkcijo Top Rear Vision. Novi C3 Aircross lahko v prodajnih salonih pričakujemo junija 2021.