Esprit De Voyage predstavlja novo linijo opreme za modela DS4 in DS7, kot nadgradnjo nivoja opreme Rivoli. Izstopa po posebnih podrobnostih in obsežni opremi. Na zunanji strani, na ohišju ogledal, so laserske gravure. Spredaj, na maski motorja, je namesto tega nekaj kromiranih odsevov.

Okvirji oken in letev prtljažnika so zaključeni v sijajni črni barvi, medtem ko so 19-palčna platišča, poimenovana Cannes ( DS7), diamantno brušena z mat lakom in predstavljajo novo mat antracitno sivo barvo. Z biserno črno streho je mogoče kombinirati šest barv karoserije: Première Grey z enakimi barvami vratnih kljuk; Platinasto siva, Kristalno siva, Biserno črna, Biserno bela in Babilonsko rdeča.

V notranjosti na armaturni plošči vzbuja pozornost relief Esprit De Voyage s predstavitvijo zemljevida Evrope, ki ga rišejo žarki, osredotočeni okoli Clou de Paris, ki simbolizira izhodišče in kraj, kjer je bila ta instalacija zamišljena. Gre za DS Design Studio Paris. Na pragovih vrat je tudi podpis Esprit De Voyage z zemljevidom, medtem ko robovi preprog uvajajo novo sivo barvo usklajeno z notranjostjo.

Osnovna oprema vključuje sistem vstopa brez ključa, sprednje in zadnje parkirne senzorje s kamero za vzvratno vožnjo, zaslon na glavo, multimedijski sistem DS Iris System, združljiv v avtonomni nivo 2 matrix led. DS4 in DS7 Esprit De Voyage dodajata masažne in hlajene prednje sedeže, ogrevan volan, električna prtljažna vrata, aluminijaste stopalke in zvočno izolirana stranska okna. DS7 Esprit De Voyage ima tudi nastavljiva naslonjala za zadnje sedeže, aluminijaste stopalke, notranjo osvetlitev PolyAmbient in stranska okna za dušenje hrupa.

DS 4 Esprit De Voyage je na voljo s priključnim hibridnim pogonskim sklopom E-Tense z 225 KM ter bencinskima motorjema PureTech s 130 KM in dizelskima motorjema BlueHDi s 130 KM. Naročila začenjajo sprejemati od 13. marca, cene pri nas še niso objavljene. Okvirno naj bi se začele s 43.000 evri. DS 7 Esprit de Voyage je na voljo v različicah E-Tense s priključnim hibridom 225 KM in E-Tense 4×4 s 300 KM ter dizelskim motorjem BlueHDi s 130 KM in samodejnim menjalnikom.