Novi Center rabljenih vozil s celovitim naborom izbire in storitev na Baragovi ulici 9 za Bežigradom v Ljubljani deluje pod preverjeno in v evropskem prostoru uveljavljeno blagovno znamko Emil Frey Select. Razteza se na več kot 2.000 kvadratnih metrov površine in sprejme pod streho kar dvesto vozil. Podoben center z enakim imenom in poslovnim modelom deluje tudi v mariborski enoti Emil Frey Avtocentra.

Ljubljanski Emil Frey Select je največji center za odkup in prodajo rabljenih vozil pod okriljem Skupine Emil Frey. Tu je mogoče dobiti preverjena rabljena vozil vseh znamk. Na ljubljanski lokaciji so na voljo tudi certificirana rabljena vozila Mercedes-Benz Certified, kjer ponujajo preverjeno jamstvo in kupcem nudijo še dodatno zanesljivost.

Na enem mestu si je mogoče ogledati rabljena vozila vseh znamk različnih starosti in ohranjenosti. Jamčijo tudi za tehnično brezhibno stanje in varnost vozil. Vsa vozila so pregledana in preverjena, ocenjena s strani njihovih hišnih strokovnjakov, prav vsa pa imajo opravljen tudi podroben pregled ključnih točk.

Izkušeni prodajni svetovalci stranko strokovno vodijo skozi postopek ocene in odkupa njenega rabljenega vozila oziroma pomagajo z nasveti pri nakupu novega vozila. Pred dokončno nakupno odločitvijo nudijo tudi brezplačen preizkus vozila. Ob odločitvi za nakup omogočajo izbor ugodnih, kupcem prilagojenih paketov financiranja ter sklenitev zavarovanja avtomobila po meri voznika.

Posebna ponudba vozil Mercedes-Benz Certified so rabljena vozila Mercedes-Benz z jamstvom. Oznako »Mercedes-Benz Certified« prejmejo samo tista vozila znamke Mercedes-Benz, ki imajo manj kot 120.000 prevoženih kilometrov in niso starejša od petih let ter so uspešno prestala natančni interni tehnični pregled rabljenih vozil. Poleg tega kupci ob nakupu vozil Mercedes-Benz Certified prejmejo dodatno enoletno jamstvo, zagotovljena je preverjena zgodovina vozila in preverjena kilometrina, vsa vozila so redno servisirana in imajo več kot 5.000 ali vsaj 4 mesece do naslednjega servisa. Poleg tega Emil Frey Select nudi ugodno financiranje in zavarovanje vozil in pri nakupu omogoča privlačno priložnost »staro za Mercedes-Benz Certified«, pri katerem v račun vzamejo rabljeno vozilo katerekoli znamke.