MG Cyberster, je koncept elegantnega roadsterja, razvitega v oblikovalskem centru v Londonu, ki ga razkrivajo tik pred premiernim odkritjem na avtomobilskem salonu V Šanghaju.

Tehnične podrobnosti novega MG Cyberster sicer še ne odkrivajo, uradna informacija govori le o dosegu, ki naj bi znašal do 800 km in pospešku na ravni supešportnika, torej, z mesta do 100 km/h v manj ko 3 sekunde. Futuristični dizajn sloni dinamičnih zmogljivostih novega odprtega dvosedežnika. Najbolj neposredno maska hladilnika zasnovana za čim bolj učinkovit pretok zraka, primeren tudi za hlajenje zavornega sistema. Navdih tradicije je zaznati zlasti na klasičnih toda tehnološko posodobljenih okroglih žarometih, značilnih za nekdanje modele MG. Izbrana LED osvetlitev po bokih avtomobila, oblikovno jasen zadek, kjer je nameščen osvetljen logotip MG, kot LED žarometi z “svetlobnim podpisom” v duhu zastave Združenega kraljestva.

Notranjost z visokim sredinskim grebenom, ki loči voznikov od sovoznikovega sedeža, temelji na digitalni instrumenti plošči obrnjeni proti vozniku, osrednjem zaslonu večpredstavnostnih vsebin in posebno oblikovanih naslonih za glavo obeh sedežev.