Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'mytheme_wp_head' not found or invalid function name in /home/automo20/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Najnovejša interpretacija sinteze drznega koncepta elegantnega štirivratnega kupeja in prostornostjo praktičnega karavanskega prtljažnika, je v obliki novega modela  Mercedes-Benz CLA Shooting Brake napovedana na trgu prihodnjega septembra.

Podobno kot CLA Coupé tudi novi Shooting Brake na novo interpretira oblikovalsko idejo čutne čistosti in notranjost spreminja v privlačen, eleganten uporabniški vmesnik inteligentne digitalne tehnologije. Od izrazitega prednjega dela v znamenju “nosa morskega psa” in gladkih površin na straneh, kaže dizajn elegantne atletske poteze vse do napetih linij zadka, kar predstavlja bistvo novega CLA Shooting Brake z vidika funkcionalnosti. Čeprav je oblikovalski del na enaki ravni kot pri CLA Coupé, jamči več prostora spontanosti, bodisi v širokem nakupovalnem centru bodisi na različnih športnih in zunanjih aktivnostih, kjer je potreben prostor.