Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'mytheme_wp_head' not found or invalid function name in /home/automo20/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

 

Po kombilimuzini razreda A je Mercedes-AMG v kompaktnem razredu vzel v roke še novo limuzinsko izvedenko in jo popeljal na naslednjo raven učinkovitosti športne vožnje. A 35 4MATIC Saloon je drugi model znamke Mercedes -AMG, ki temelji na novi kompaktni avtomobilski platformi in predstavlja prvo izbira za tiste, ki iščejo športnost, značilno za blagovno znamko, v kombinaciji z udobnim potniškim prostorom in prtljažnikom.

Visoko vozno dinamiko kompaktne limuzine zagotavlja 2,0-litrski štirivaljni turbo motor 225 kW (306 KM), menjalnik AMG SPEEDSHIFT DCT 7G z dvojno sklopko, AMG vzmetenje in prilagodljivi sistem AMG Performance 4MATIC. Novi AMG A 35 4MATIC želi navdušiti mlajše ciljne skupine, ki iščejo visoko raven učinkovitosti in udoben prostor za potnike in prtljago. Od 0-100 km / h potrebuje 4,8 s. Najvišja hitrost 250 km / h (elektronsko omejena) zadovoljuje zahteve po visoki vozni dinamiki  tudi v kompaktnem segmentu.