C5 X Hypnos se glede sloga in dobrega počutja ponaša z najboljšimi elementi modela C5 X. Hypnos predstavlja najbogatejšo različica limuzine grand tourer, zasnovane na nivoju opreme Max. Novo in elegantno modro barvo Eclipse dopolnjuje nekaj infrardečih grafičnih elementov, medtem ko notranjost prežema lahkoten in zračen ambient, ki z uporabo značilnih barv in materialov ustvarja mirno in pomirjujoče vzdušje v potniški kabini.

Občutek udobja stopnjujejo elementi, kot so stekleno strešno okno, sistem Hi-Fi, ogrevana prednja sedeža s funkcijo masaže, prezračevanjem in električno nastavljivim ledvenim delom ter posebne talne obloge. Vsi ti elementi prispevajo k edinstvenemu občutku dobrega počutja v vozilu C5 X, zlasti zaradi aktivnega vzmetenja in sedežev Citroën Advanced Comfort ter akustične obdelave na najvišji ravni po zaslugi zvočno izoliranih stekel na prednjih in zadnjih vratih.

C5 X Hypnos želi v tem segmentu združiti vse, kar predstavlja popolno utelešenje Citroënove filozofije: drzen koncept, prepoznavna oblikovna zasnova in udobje, da potniki prispejo na cilj še bolj spočiti, kot ob odhodu. C5 X Hypnos, ki bo na voljo s priključnim hibridnim motorjem 225 e-EAT8, predstavlja najboljše Citroënovo strokovno znanje na področju vsestranskosti in prednosti, ki jih ponuja vsakodnevna električna vožnja. Za C5 X Hypnos naročila že sprejemajo. Prva vozila bodo kupcem dobavljena v začetku leta 2024.