Opel Crossland X se bo slovesno odkril v nekdanji berlinski toplarni »Kraftwerk« Razkritje Crosslanda X bo 1. februarja vrhunec predstavitve Oplovega koledarja za leto 2017. Dogodka se bo udeležilo približno 1000 vabljenih gostov, med katerimi bodo tudi priljubljeni igralci in ambasadorji Oplove znamke, številne vplivne osebe iz sveta družbenih medijev in oblikovalci življenjskega sloga. S renosom v živo, ki se bo začel ob 19.30 uri po srednjeevropskem času, si bo mogoče ogledati tudi drugod po svetu.

 

Opel Crossland X 02

 

Opel napoveduje »cool« premiero za »cool« avto na ekstravagantnem prizorišču, ki je prav tako nenavadno kot Crossland X. ‘Kraftwerk’ – nekdanja toplarna v Berlinu, na Köpenicker Straße 70 – je del berlinske industrijske zgodovine, s surovo urbano privlačnostjo pa se uvršča med najbolj trendovske lokacije posebnih dogodkov. Predstavitev Oplovega koledarja se bo začela ob 18.30 uri. Tako kot lokacija tudi Crossland X obljublja nekaj več.

 

Opel Crossland X 01

 

Z novo, drzno obliko združuje prednosti športnega terenca s sodobnim življenjskim slogom. Kompaktne zunanje mere dopolnjuje s prostorno notranjostjo in prtljažnikom. Vozniku in sopotnikom je namenjen povišan položaj sedežev z odličnim razgledom. Crossland X prihaja z nekaterimi inovacijami iz prestižnejših razredov, predvsem so to prilagodljivi prednji žarometi (AFL) s svetili LED za vse funkcije, projekcijski zaslon, vzvratna kamera s panoramskim (180-stopinjskim) zajemom, opozarjanje na nevarnost naleta z zaznavanjem pešcev in sistem za nadzor voznikove zbranosti. Novinec je na voljo tudi s tipično odlično Oplovo povezljivostjo, ki vključuje sistem Opel OnStar in tehnologijo za informacije in razvedrilo IntelliLink, združljivo s programoma Apple CarPlay in Android Auto. Predpremierno je Opel objavil že nekaj prvih uradnih fotografij.