Novi RAM 1500 TRX Lunar Edition predstavlja ekskluzivno različico ikoničnega modela, kot merilo segmenta glede moči in zmogljivosti obogateno, saj ponuja večje možnosti prilagajanja in vključuje nove možnosti izbire opreme. Vozilo tako odlikuje edinstvena kombinacija tehnologije, grafike, zmogljivosti in zunanjega videza neposredno iz tovarne.

Kar zadeva zunanjost, je skupina opreme TRX Level 2 razširjena z uvedbo ekskluzivne barve Ceramic Grey. Posebna izdaja se ponaša tudi z zložljivo posteljno stopnico, štirimi nastavljivimi kavlji za privezovanje tovora in posteljno podlogo z razpršilom. Za model je značilna tudi namenska vsebina, kot je grafika TRX Edition na pokrovu motorja in postelji, 18-palčna črna platišča z možnostjo zaklepanja, panoramsko strešno okno z dvojno šipo in zavorna luč LED v kabini.

Ekskluzivni detajli so vidni tudi v notranjosti kabine, od poudarjenih šivov v surf modri barvi na vratih, armaturni plošči in podpornih sedežih ter izvezenem logotipu »TRX« ​​na naslonu sedeža, kot tudi dodatki iz ogljikovih vlaken po celotnem delu za temen in grozeč videz. Volanski obroč z ravnim dnom je opremljen z usnjeno obrobo, poudarki iz ogljikovih vlaken in vgrajenimi aluminijastimi prestavnimi ročicami, dopolnjuje pa ga ekskluzivna in vpadljiva siva značka TRX Lunar Edition na sredinski konzoli iz alcantara in sprednjem zaslonu. Varnostne funkcije vključujejo prilagodljivi tempomat, pomoč pri ohranjanju voznega pasu in zaviranje v sili pri pešcih na cesti.

RAM 1500 TRX Lunar Edition 2023, proizveden in tržen v omejeni izdaji prek mreže mednarodnih partnerjev AEC & KWA, je kot nalašč za terenske izzive in vsakodnevne pustolovščine ter izstopa kot vodilni v segmentu glede zmogljivosti. Pravzaprav model ohranja 6,2-litrski kompresorski motor HEMI® V-8 s 702 KM, ki je bil predstavljen v RAM 1500 TRX Havoc Edition 2023, ki je najmočnejši motor, ki je bil kdaj uporabljen v tovornjaku. RAM 1500 TRX Lunar Edition 2023 je na nekateri evropskih trgih že na voljo z letošnjo pomladjo.

Z visokozmogljivim osemstopenjskim samodejnim menjalnikom TorqueFlite hiter in zmogljiv pick-up ponuja brezkompromisno zmogljivost in pospešek od 0 do 100 km/h v samo 4,5 sekunde. Z vrhunsko prefinjenostjo in prefinjenostjo v segmentu – z razkošno notranjostjo in vrhunskimi materiali, neverjetno pozornostjo do detajlov, kakovostjo in udobjem pri vožnji – ima RAM 1500 TRX funkcije, ki jih še nikoli ni bilo na voljo v pickupu.