Brabus predstavlja zmogljiv pickup naslednje stopnje, vendar kot vedno brez dvoma Brabus, s popolnoma novo ekskluzivno identiteto. Svoje prispeva tudi brezkompromisna moč Brabusa XLP in samozavestna moč superšportnika, pripravljenega na stezo, ki sta prvič združena. Kot zagotavljajo gre za čistokrvno mojstrovino Brabus, zasnovano na osnovi Mercedesa-AMG G63, ki izžareva neustavljivo energijo in značilno eleganco.

Osnovni del ekskluzivne zasnove superšportnika je ponovno hišni koncept zunanjosti BRABUS Rocket Edition Widestar, ki ga poudarjajo številne, drzne rešitve popolnoma novih elementov. Vložki prednjega odbijača BRABUS in sprednji spojler iz karbona ter osupljive bočne lopute “Rocket Red” v kombinaciji z nezmotljivo ambientalno lučjo “Rocket Launch”, ki je vgrajena v sprednjo masko iz karbona, dajejo Brabusu P 900 Rocket Edition “One” of Ten” ima izrazito drzen obraz.

Prvič je koncept opremljen s pokrovom motorja BRABUS “PowerView”, ki omogoča neposreden pogled na motor bi-turbo V8. Rocket style je srce BRABUS P 900 Rocket Edition “One of Ten” – BRABUS Rocket 900 4,5-litrski V8 bi-turbo motor s posebej razvitimi turbopolnilniki, ki s svojimi 662 kW / 900 KM zagotavlja nadzvočno zmogljivost in najboljšo tehnologijo na poti skozi stratosfero, kot opisujejo. Proizvodnja bo omejena samo na 10 enot po vsem svetu.