Honda je te dni pri nas predstavila novi CRV. Novo Hondo CRV, ki jo ponovno izdelujejo na Japonskem, zaznamuje nov, estetsko dodelan, športen dizajn in visokokakovostna premium notranjost z novimi funkcijami. Nova Honda CRV se ponaša tudi z maksimalno prostorsko izkoriščenostjo in možnostjo sedmih sedežev. Priročen prtljažni prostor omogoča vodilno prostorsko izkoriščenost v konfuguraciji s petimi sedeži. Z eno potezo zložljiva zadnja klop odkrije 1830 mm ravne površine. Dvostopenjsko nastavljivo dno prtljažnika daje možnost izbire med globljim nakladalnim prostorom in ravnim nakladalnim dnom.

Honda Sensing zajema celovit komplet funkcij aktivne varnosti, serijsko pri vseh nivojih opreme in sicer gre za sistem prepoznavanja prometnih znakov, znak za omejitev hitrosti, znak za konec prepovedi omejitve hitrosti. Na voljo je še inteligentni omejevalnik hitrosti, voznikovo nastavljivo omejitev hitrosti, zaznano novo omejitev hitrosti in inteligentni aktivni tempomat – i-ACC.

Novi CRV obljublja dinamične vozne lastnosti z dvokolesnim ali izpopolnjenim štirikolesnim pogonom in v obeh primerih z 1,5-litrskim bencinskim motorjem s turbinskim polnilnikom 127 kW/173 KM ter 6-stopenjskim ročnim menjalnikom. Izbirati je moč med tremi serijskimi paketi opreme: Comfort, Elegance in Elegance Navi. Cena vstopne različice s pogonom 2WD je 27.900 EUR.

Serijski paketi opreme štirikolesne izvedenke (4WD) se nadaljujejo z linijo Elegance Navi, Lifestyle in Executive ter začetno ceno 31.900 EUR. CVT samodejni menjalnik je serijsko na voljo samo s High-Power motorjem – 142kW/193KM, pri različicah 2WD pa je za doplačilo 2.000 EUR, za tretjo vrsto sedežev je doplačilo 1.800 EUR.