Legendarni Jeep Wrangler, ki uteleša DNK znamke z združevanjem tradicionalnih značilnosti visokozmogljivega terenskega vozila z najsodobnejšimi inovacijami zahvaljujoč svojemu priključnemu električnemu hibridnemu modelu, zdaj po uspehu v Združenih državah, kjer je še vedno najbolje prodajan priključni hibrid, začenja osvajati evropski trg.

Bistvo novega Jeepa Wranglerja 4xe izraža tradicijo, zaradi katere je ta model legendaren. Prenovljena maska ​​s 7 režami uteleša ikonični model iz leta 1941, od katerega je podedovala svoj DNK v evolucijski perspektivi, ki povezuje preteklost, sedanjost in prihodnost. Slavna maska ​​s sedmimi režami modela Wrangler 2024 ima prenovljen videz. Teksturirane črne navpične reže nove rešetke, ki so zdaj vidno tanjše, izboljšujejo hlajenje in uvajajo pomembno estetsko prenovo klasičnega sprednjega dela SUV-ja Jeep, tako ikoničnega in prepoznavnega da na sebi ne more nositi simbolnega logotipa Jeep. Poleg tega bo Sahara različica Wranglerja zdaj prvič opremljena z izbirnimi 20-palčnimi platišči, ki ponujajo inovativno posodobitev njegove drže ter izjemno privlačno in vodljivo izkušnjo vožnje.

Prefinjena notranjost novega Wranglerja je polna funkcij in tehnologij na visoki ravni ter funkcionalnosti in vsestranskosti Jeep. Sredinska konzola, ki jo navdihuje vrnitev, ima čisto, izklesano obliko, ki dopolnjuje vodoravno zasnovo armaturne plošče. Zaobljena armaturna plošča ima nove na dotik mehke površine iz tkanine ali poliuretana s kontrastnimi šivi. Novi nosilci AMPS so zdaj prisotni na vrhu armaturne plošče.

Novi Jeep Wrangler 4xe je opremljen s povezljivimi storitvami, ki izboljšujejo uporabniško izkušnjo, zagotavljajo zanesljivo in učinkovito pomoč za poenostavitev vsakodnevnih opravil in večjo varnost. Predvsem sta na voljo dve odlični funkciji: Wireless CarPlay in Android Auto, ki omogočata brezžično povezljivost z vmesnikom z enim dotikom, kar odpravlja potrebo po kablih. Poleg tega je bil dodan nov zaslon na dotik za izboljšanje splošne uporabniške izkušnje. Zaslon je bil povečan za skoraj 50 % v primerjavi s prejšnjim modelom, trenutno meri 12,3 palca, z bolj udobnim in prostornejšim pregledom zemljevidov in menija. Vmesnik je poln možnosti in omogoča uporabnikom, da prilagodijo meni glede na svoje želje z do 5 profili.

Neprekinjen dostop do dostopne točke 4G LTE Wi-Fi za do osem naprav obljublja povezljivost novega Wranglerja 4xe, s pomembno funkcijo, ki strankam zagotavlja, da ostanejo povezani, kamorkoli gredo. Poleg tega se sistem pametnega avtomobila nenehno posodablja s storitvijo OTA (Over the Air), ki omogoča prenos programske opreme, ne da bi avto odpeljali v delavnico. Te storitve izboljšujejo vozniško izkušnjo in ustvarjajo sistem, ki je enostaven za uporabo za voznika, varen in vedno pozoren pri izbiri najboljše poti, z uporabo Tom Tomovih integriranih storitev posodabljanja prometa v realnem času in predvidenega iskanja.

Modela Sahara in Rubicon sta serijsko opremljena s povsem novima sprednjima sedežema, nastavljivima v 12 smereh, ki sta natančno zasnovana za terenske ekspedicije in prilagajanje voznika. Ti sedeži so bili podvrženi strogemu testiranju prečkanja vode in so izjemno trpežni, kar vozniku omogoča, da prilagodi svoj položaj za vožnjo za optimalno udobje in varnost na katerem koli terenu, utelešajo bistvo in DNK Jeepa, zlasti iz dinastije Wrangler, da so primerni za vse vrsto doživetja, ki ustvarja visoko raven adrenalina in hkrati ohranja stroge varnostne standarde, kot dokazuje več kot 85 varnostnih naprav, ki so na voljo v novem Jeep Wrangler 4Xe.

Med pomembnejšimi so novi Drowsy Driver Alert, ki opozori, če je voznik v nevarnosti zaspanosti, novi Lane Departure Warning, ki opozori, če se vozilo približuje ali prečka oznake voznega pasu, nov sistem za informacije o prometnih znakih, ki prepozna cesto, signalizira in posreduje informacije na znaku vozniku ter nove stranske zračne blazine za prvo in drugo vrsto, ki integrirajo že obstoječe stranske zračne blazine, kar povečuje varnost potnikov v primeru bočnega trka.