Začenja se spletna prodaja modela AMI, ena od inovativnih rešitev v svetu mobilnosti. Od zdaj lahko mali AMI naročite iz domačega naslonjača z možnostjo dostave na dom. AMI tako predstavlja revolucionarno električno vozilo, ki ohranja tradicijo znamke Citroën v smeri sodobne mobilnosti.

Spletna prodaja bo potekala izključno preko AMI STORE do katere je mogoče dostopati preko www.citroen.si ali direktno v AMI STORE na www.amistore.si. To omogoča, da si lahko vsakdo enostavno in brez obiska salona, izbere svoj najljubši model AMI.

Postopek naročila je izjemno preprost, zagotavljajo pri Citroenu. Z obiskom spletne strani je moč izbirati med različnimi modeli AMI. Z izbrano različico se vnese osebne podatke ali podatke podjetja, izbere način dostave ter enostavno potrdi in odda naročilo. Po oddanem naročilu se na elektronski naslov prejme vse potrebne podrobnosti glede plačila in nadaljnjih korakov.

Trenutno se lahko izbira sedem različnih modelov AMI: MY AMI AMI, MY AMI ORANGE, MY AMI BLUE, MY AMI GREY, MY AMI POP, MY AMI TONIC in MY AMI CARGO. AMI je 100-odstotno električen, polni se na klasični 220 V vtičnici, vozijo ga lahko tudi mlajši od 15. leta dalje z AM kategorijo, ima do 75 km dosega, dolg je 2,41 metra. Lahko ga tudi najamete preko Free2move in od zdaj naprej tudi kupite prek spleta z možnostjo dostavne na dom ali z osebnim prevzemom na AMI točkah po Sloveniji.