Košarkarjem ekipe Sixt Primorska za zasluženo priborjeni naslov državnih prvakov je čestital tudi Renault, ki jim je v tej uspešni sezoni zagotovil udobno vožnjo z vozili Renault Kadjar, Scenic in Talisman. Vsi trije modeli vozil se med ostalim ponašajo tudi z notranjim prostorom, ki je za košarkaše še kako pomemben.

Renault je ekipo Sixt Primorska spremljal v letošnjem letu, ki so ga košarkarji zaključili sanjsko in v svoje vitrine postavili še četrto lovoriko v tej sezoni. Septembra so jo začeli z naslovom slovenskega superpokalnega prvaka, februarja na domačem parketu ubranili lovoriko v Pokalu Spar, aprila v svoje vitrine dodali lovoriko regionalne Lige ABA 2, v petek pa so prvič v svoji zgodovini postali še državni prvak.

Koprski tigri so postali peta ekipa, ki se je v zgodovini samostojne Slovenije okitila z naslovom državnega prvaka. Do premiernega naslova so se povzpeli v izjemnem slogu. Skupno so na 67 tekmah sezone je dosegli neverjentih 60 zmag (90-odstotna uspešnost), pri čemer od 7. marca sploh niso poznali poraza in sezono zaključili z nizom 22 uspehov!