Range Rover je začel sprejemati naročila vseh modelov, poleg novih SV tudi priključno hibridne različice s povečanim dosegom do 113 kilometrov na električni pogon v realnih pogojih vožnje. Uporabniki lahko zdaj 75 odstotkov potovanj opravijo brez škodljivih izpustov. Najnovejši modeli priključnih hibridnih vozil zagotavljajo izpuste CO2 že do 18 g/km1, ki so nižji od prvotnih ocen, ponašajo pa se z edinstveno mešanico učinkovitosti in šestvaljne zmogljivosti.

Novi razkošni Range Rover SV ponuja najvišjo raven udobja ekskluzivne opreme z izbranimi temami oblikovanja in prefinjenimi podrobnostmi oblikovanja ter tako še več možnosti za osebne prilagoditve kot kdaj koli prej.

Novi model Range Rover SV je na voljo s priključnim hibridnim pogonskim sklopom P510e, učinkovitim blagim hibridnim dizelskim motorjem ali novim dvojnim turbobencinskim motorjem V8 s povečano najvišjo hitrostjo, ki znaša 260 km/h.

Kot navajajo uradni viri iz Whitleya, v Združenem kraljestvu, je  povpraševanje po novem modelu vozila Range Rover izjemno. Od oktobra 2021, ko so začeli s prodajo tega vozila, so stranke konfigurator za osebno prilagoditev vozil na spletni strani Land Rover uporabile več kot dvamilijonkrat.

Novi Range Rover stavi na sodobno razkošje, saj tehnološko prefinjenost in brezhibno povezljivost, kar združuje z osupljivo modernostjo in estetsko gracioznostjo. Razkošna notranjost s štirimi, petimi in sedmimi sedeži je na voljo v standardnih oblikah karoserije in z daljšo medosno razdaljo, ki nudi več prostora, razkošja in prilagodljivosti kot kdaj koli prej.

Novi Range Rover P440e je v Združenem kraljestvu na voljo od 103.485 funtov na »cesti« in prav tako cene modela Range Rover SV, ki se gibljejo od 146.200 do 173.200 funtov.