Land Rover predstavlja najnovejšo, najmočnejšo in doslej najhitrejšo različico Range Roverja Sport SVR Ultimate, z veliko ekskluzivnosti po meri. Poganja ga 5-litrski bencinski V8 motor s 575 KM in 700 Nm navora, kar vrhunskemu SVR omogoča odzivnost z mesta do 100 km/h v 4,5 s in največjo moč 283 km/h.

Nov SVR Ultimate je na voljo v treh barvah: ekskluzivni Gloss Maya Blue ali Gloss Marl Grey, s spektakularno tehnologijo barvanja z efektom steklenih kosmičev, kar mu prispeva intenzivno zvezdniško iskrico ali v diskretni satenasti črni Saten Ligurian Black.

Dodatne zunanje izboljšave vključujejo kontrastno streho Narvik Black, 22-palčna kovana lita platišča s petimi dvojnimi kraki in črne zavorne čeljusti. Osvetljena notranjost po meri kupca odkriva črne anodizirane kovinske lopatice za prestavljanje in kromirane oznake v črki B(BESPOKE), kar pomeni izdelavo »po meri«. Ultimate Edition bo na oddelku za posebne posege v vozilih debitiral od 1. do 5. septembra v Salonu Privé v palači Blenheim v Veliki Britaniji.