Dirkalnik Team Fordzilla je bil v sodelovanju med igričarji in Fordovimi oblikovalci zasnovan virtualno, tri mesece pozneje že v naravni velikosti in zatem so razvili še edinstveni igralni simulator. Igričarska skupnost, ki je pomagala ustvariti dirkalnik Team Fordzilla P1 (TFZ-P1) se lahko zdaj v igri GRID™ Legends podjetja Codemasters® končno tudi sama pomeri v vožnji z njim.

 

Kot navajajo, bo TFZ-P1 od 23. junija 2022 na voljo kot brezplačno prenosljiva vsebina (DLC). V novih, posebnih barvah bo tekmoval v razredu Trackday Hypercars. Igralcem bo na voljo več kot 1064 KM, največje hitrosti v igri pa bodo presegale 354 km/h. Premierni nastop dirkalnika bo spremljal tudi dogodek v igri, na katerem se bodo igralci med 23. junijem in 29. julijem lahko pomerili v doseganju najhitrejšega časa kroga.

 

Še informacija: v počastitev tega mejnika bo ta teden na Festivalu hitrosti v Goodwoodu razstavljen model TFZ-P1 v naravni velikosti in v enaki grafični izvedbi kot v igri. Obiskovalci bodo lahko sedli v kokpit dirkalnika TFZ-P1, kjer bodo lahko preverili njegove simulacijske sposobnosti ter hkrati izkusili fizično in virtualno vozilo.