V sezoni 2018 bo Tim Novak na vseh naših relijih ponovno vozil z močnejšim dirkalnikom Opel ADAM R2, na sovozniškem sedežu pa bo znova sedel Uroš Ocvirk. Na domača tla se vrača po dveletnem nastopanju v Nemčiji v ADAC Opel Rallye pokalu. Cilj ekipe na letošnjem prvenstvu so stopničke posameznih dirk, kot tudi celotne sezone.

Strokovno podporo moštvu ter skrb za pripravo in vzdrževanje tekmovalnega vozila pred in na tekmovanjih je prevzel Miran Kacin. S svojo bogato domačo in mednarodno kariero ter številnimi naslovi državnega prvaka je Miran vsekakor odličen mentor za Tima in Uroša.

Opel ob predstavitvi podpore reli ekipi na slovenskem trgu za ljubitelje motošporta hkrati predstavlja posebno različico vozila ADAM Motorsport Edition, ki je na voljo pri vseh različicah modela ADAM. Njegova vstopna različica je na voljo že za 9,690 evrov, za doplačilo 310 evrov pa kupec novega Opel ADAMA prejme Motorsport Edition paket, ki vključuje set ADAM Motorsport dizajn nalepk za polepitev vozila, ADAM Rally fan paket (kapa in majica s podpisom Tima Novaka) ter ADAM Rally trening dinamične vožnje.