Toyota predstavlja posebno različico mestnega avtomobila Aygo X razvito za italijanski trg skupaj z japonsko modno hišo Undercover.

Toyota Aygo X se kaže tudi v bolj elegantni izvedbi zahvaljujoč posebni različici, ki jo je ustvaril japonski oblikovalec Jun Takahashi. Imenuje se Toyota Aygo X Undercover. Predpremierno je bila predstavljena na modni reviji Undercover jesen 2023 na pariškem tednu mode. Za italijanski trg bodo izdelali 1.000 enot.

Toyota Aygo X Undercover se predstavlja v sivi barvi z dvobarvnim zaključkom, ki jo je razvila Toyota, in koralno rdečimi vstavki za 18-palčna lita platišča ter spodnje profile pragov. Notranjost vključuje sedeže z blagovno znamko, talne preproge z vzorcem monogramov in nalepke na strehi, ki prikazujejo slogan Chaos/Balance.

Prvih 250 enot Toyote Aygo X Undercover, namenjenih v Italijo, je mogoče prednaročilu rezervirati na spletni strani Toyota.it od 13. marca do 30. aprila. Kupci bodo s plačilom vračljive kavcije v višini 200 evrov imeli prednost, da bodo med prvimi vozili Aygo X Undercover. Tehnične lastnosti Toyote Aygo X Undercover, ki jo poganja 3-valjni 1.0 atmosferski bencinski motor z močjo 72 KM, ostajajo.