Toyota odkriva Corollo Sedan izvedbi GR SPORT za dodatno mero športnosti in dinamične ostrine. Privlačni dekorativni elementi zunanjosti, notranjosti vozila, posebne obloge, športna platišča in sedeži, odkrivajo »vročo« naravo športne limuzine, z dirkaškim navdihom TOYOTA GAZOO Racing.

Kromirane dekorativne elemente so nadomestili detajli v izvedbi “piano black”. V tem slogu so obdelani: zračnik motorja, pokrovi ogledal, srednji stebrički in pragovi, ki poudarjajo nizko težišče avtomobila. Črna so tudi platišča, ki so okrašena z rdečim zaščitnim znakom GR. Na voljo so v 17 in 18-palčni izvedbi, obe pa ponujata deset krakov. Stropna obloga notranjosti je odeta v črno tkanino. Volan je oblečen v perforirano usnje, opremljen je z aluminijastimi dekorativnimi elementi in zaščitnim znakom GR SPORT.

Dodatno je na izbiro ambientalna osvetlitev notranjosti, zunanje luči LED in dvo-barvna zunanjost. Novi model bo na voljo z 1,8-litrskim hibridnim pogonskim sklopom in 1,6-litrskim bencinskim motorjem. Proizvodnja se začne novembra 2020, kar pomeni, da bo Corolla Sedan GR SPORT na voljo od januarja 2021 naprej. V Sloveniji samo v hibridni različici.