Automobili Lamborghini že četrto poletje zapored odpirajo ekskluzivni in luksuzni DNK na Sardiniji. Sezonski  salon Lamborghini, ki se nahaja na Promenade du Port v via Porto Vecchio, bo odprt za lastnike in nove kupce po dogovoru. Do 11. septembra bodo na testnih vožnjah lahko preizkusili serije izdelkov Urus Super SUV in Huracan.

Saloni, tako stalni (kot sta New York in Tokio) kot začasni, so referenčne točke za VIP stranke in goste, saj združujejo Lamborghinijev življenjski slog, DNK znamke in prikaz najnovejših izdelkov, kot je nedavno predstavljen Huracán Tecnica. Med letošnjim poletjem bo prostor namenjen  sprejemanju lastnikov in spoznavanju novih strank na ekskluzivnih dogodkih, obkroženih z vsakodnevnimi vožnjami po nekaterih najlepših cestah Sardinije, vzdolž bleščeče Costa Smeralde.

Lounge na svojih 600 kvadratnih metrih, vključno z notranjo površino in zasebno teraso, ustvarja poglobljeno in 360˚ izkušnjo blagovne znamke v značilnem življenjskem slogu Lamborghini prek več elementov, ki so del bivanja, oblikovanih dodatkov in projektov znamke Automobili Lamborghini, razvitih v sodelovanju z različnimi partnerji.