Nov radikalen videz malega mestnega avtomobila je na voljo tako za Twingo E-TECH Electric kot za ostale različice Twinga z motorjem z notranjim zgorevanjem. Na osnovi različice Intens bo je Twingo Urban Night na voljo v štirih barvah: kristalno bela, kremenčeva bela, siva in diamantno črna. Nova so tudi temno sijajna 16 -palčna lita platišča,belo vroče žigosanje na sprednji rešetki in oznake »Urban Night X« na ohišju ogledal.

Specifično notranjost Twinga Urban Night poudarjajo posebni pragovi, sijajni črni elementi na armaturni plošči. Tudi tu, tako kot na sedežih v črnem oblazinjenju izstopa posebna oznaka “Urban Night X”.

Voznik je v celoti povezan z mestnim okoljem, Twingo Urban Night vključuje navigacijo s povezanimi storitvami, induktivni polnilec za pametni telefon in vzvratno kamero z ultrazvočnimi senzorji. Za Twingo Urban Night so v Franciji začeli sprejemati naročila od 5. oktobra. Začetna maloprodajna cena je 26.650 EUR za različico E-TECH Electric in 17.300 EUR za bencinski motor SCe65.