Družba Volvo Cars odkriva prenovljeno serijo limuzine S90 in karavana V90/V90 Cross Country, z osveženo obliko zunanjosti in povsem novim vrhunskim avdiosistemom Bowers & Wilkins. Posodobitev vključuje možnost izbire 48-voltnega mehkega hibridnega pogonskega sklopa za vsak model Volvo, s čimer družba povečuje svojo ponudbo elektrificiranih vozil.

Prenova med ostalim zajema izpopolnjene elemente na sprednjem in zadnjem delu S90 in V90, kot so nove meglenke, novo oblikovan spojler in nov spodnji sprednji odbijač. Modeli V90 in V90 Cross Country imajo zdaj novo obliko zadnjih luči, z značilno LED osvetlitvijo in sekvenčnim smernikom. Izpopolnjen avdiosistem Bowers & Wilkins je bogatejši za nadgrajeni ojačevalec, funkcijo samodejnega izničevanja hrupa vozila in novo postavitev, ki lahko posnema zvok osebno najljubšega džez kluba. Novost je tudi zračni filter Advanced Air Cleaner s tipalom za delce PM 2.5, ki omogoča voznikom, da prek osrednjega zaslona spremljajo kakovost zraka v notranjosti vozila. Ne manjka niti funkcija čiščenja zraka, ki v nekaj minutah iz kabine odstrani skoraj vse drobne delce. Novi avdiosistem Bowers & Wilkins in tehnologija zračnega filtra Advanced Air Cleaner sta zdaj na voljo vsem modelom.

Vsi modeli serije 90 in 60 so 12-voltne vtičnice v zadnjem delu zamenjalii z dvojnimi polnilnimi postajami USB-C. V skoraj vseh različicah serije 90 in 60 je zdaj tudi funkcija brezžičnega polnjenja za pametne telefone. Vsem modelom so na voljo tudi ekskluzivni umerjeni sedeži z oblazinjenjem iz mešanice volne, ki so bili lansko leto prvič predstavljeni v modelu XC90. Vrhunsko oblazinjenje brez usnja je na izbiro med dodatno opremo. BL/Volvo Cars/