To je naslov enega od italijanskih spletnih medijev, ki je pred dnevi z veliko mero ironije prikazal odnos Cristiana Ronalda do avtomobilov. Pravijo, da ima CR7 eno največjih, dragocenih zbirk med športniki. Italijanski mediji, ki se veliko ukvarjajo z Ronaldom so izbrskali že marsikaj. Juventus ga je od Reala odkupil za 105 milijonov, za 4-letno pogodbo bo prejemal 30 milijonov evrov na leto(calcionews24.com). Njegov zastopnik Mendez pa bo za trud pri posredovanju dobil od 20 – 25 milijonov.

Poleg letnih milijonskih zaslužkov samo od nogometa ima CR7 prihodke od lastne znamke spodnjega perila, parfuma in dveh hotelov prav tako v njegovi lasti. Ob tem ne smemo pozabiti prihodke pokroviteljev: Nike(govori se dosmrtno), Armani, Poker Stars, Egyptian Steel, Clear, American Tourister, Turk Telekom, Nubia, Castrol in Tag Heuer. Ali koga čudi, če si lahko privošči najboljše. Edina dilema je lahko, s katerim prestižnim avtomobilom zjutraj, katerega izbrati za popoldne ali druge priložnosti zvečer.

CR7 je v Torinu izbra dvonadstropno podstrešno luksuzno stanovanje 300 m2 v predelu kjer so tudi ostali njegovi bodoči kolegi, v bližini glavnega trga San Carlo. Upali bi si staviti, da v tej podzemni garaži, čeprav veliki, ni dovolj prostora za Ferrarija F12tdf, LaFerrarija, Bugattija Chiron in ostale, kjer ne manjkata niti Lamborghini Aventador in Roll-Royce….