Huracan Tecnica prvič od svoje dinamične premiere predstavlja tri lastnosti duše v enem ˙telesu˙ novega superšportnika iz Sant´Agate Bolognese. Vijugave in slikovite ceste Sardinije so odlično okolje za dokazovanje različnih zmogljivosti kot tudi značajev zabavne vožnje, ki jamčijo svojevrsten užitek vsakomur, ki sede za volan Huracána.

Začetna in končna postaja tega Lamborghini Lifestyle Experience je bil Lamborghini Lounge v Porto Cervu znotraj mondene marine. Že četrto leto zapored je začasni salon odprl svoja vrata za več kot dva meseca, da so lahko ljubitelji raziskali znamko. Na voljo jim je bil hišni strokovnjak, ki je po dogovoru odkrival ekskluzivne možnosti konfiguracije programa Lamborghini Ad Personam, ki nenehno širi na videz neskončne možnosti personalizacije in  uspeh potrjuje nenehno naraščajoče povpraševanje po njih.

Huracán Tecnica pa ni bil edina zvezda sardinskih cest: družbo ji je delal brat, še bolj na stezo in zmogljivosti usmerjen Huracán STO. Tipično barvite specifikacije Tecnice in STO niso pustile za seboj samo navdušenih mimoidočih, ampak so ustvarile tudi priložnosti za nepozabno foto in video produkcijo na italijanskem otoku.