Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'mytheme_wp_head' not found or invalid function name in /home/automo20/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Študija Mercedes-Benz Concept X-Class, ki bo na ogled na bližnjem salonu v Ženevi od 9. do 19. marca, napoveduje prvi pick-up s trikrako zvezdo na nosu. Mercedes-Benz je študijo pokazal najprej lansko leto na Švedskem. Novi X-Class združuje vse značilnosti premijskega pick-upa : robustnost, funkcionanost, moč, terenske zmogljivosti in hkrati dizajn, udobje, vozne lastnosti in varnost. Gre za značilnosti, ki naj bi znamki Mercedes-Benz omogočilo prodor v globalni segment srednje velikih pick-upov. Robustni X-Class, ki jamči prostor celo petim potnikom naj bi bil privlačen predlog mondenega vozila za mestno uporabo in družinske aktivnosti ob prostem času.

 

Mercedes-Benz Concept X-CLASS – Ausblick auf den neuen Pickup mit Stern

 

Mercedes-Benz Vans – gospodarska vozila – tako širijo svojo paleto na štiri modele. X-Class bo prišel na trg pozno v letošnjem letu, ne prej kot v drugi polovici leta 2017. Mercedes-Benz X-Class oziroma razred X, kot se bo verjetno imenoval pri nas, računa predvsem na trge kot Argentina, Južna Afrika, Avstralija z Novo Zelandijo in Evropa.