Abarth je v modelskem letu 2023 osvežil svojo ponudbo malih prestižnežev v običajni in kabriolet različici. Na voljo sta jim dva motorja moči 165 ali 180 KM na dveh ravneh opreme: Turismo ali Competizione.

Različica Tourismo skuša prepričati predvsem tiste, ki so v mestu radi opaženi. Na dušo in ponos piha s črnimi usnjenimi sedeži, 17-palčnimi aluminijastimi platišči in oznakami Turismo. Za 15 KM zmogljivejša različica Competizione pa želi navdušiti ljubitelje zmogljivosti in športnosti. Ne samo z zmogljivostjo, navdušiti jih želi tudi s posebnimi športnimi sedeži Sabelt Carbon, 17-palčnimi litimi platišči Competizione in na vidnih mestih z oznakami Competizione, da ne bi bilo dvomov, če lahko kdo sploh podvomi. pomisli na to.

Po tem začetnem koraku, je mogoče avtomobile konfigurirati prek dveh paketov Tech in Comfort. Tech, zasnovan za kupce, ki imajo radi tehnologijo, vključuje 7-palčni zaslon s funkcijo Navi in ​​”klimo”. Comfort pa ponuja avdio sistem Beats in ksenonske žaromete.

Nazadnje lahko kupec za zaključek izbire konfiguracije novega modela Abart izbere še svojo najljubšo barvo. Tu izbere novo barvo karoserije “Orange Racing”, rojeno iz kombinacije rumene in rdeče, ikoničnih barv znamke. Drzna barva, ki že po imenu sodeč prihaja iz  sveta dirkanja, spominja na zgodovinsko povezavo med znamko in Fiatom 131 Racing Volumetric Abarth, izdelanim v omejeni seriji z oranžno barvo Racing 255.