ACH130 Aston Martin Edition, prva novost nedavno napovedanega partnerstva med Aston Martin Lagonda in Airbus Corporate Helicopters, razkrita v začetku meseca v Courchevelu v francoskih Alpah. Za tiste, ki si lahko privoščijo, bi lahko predstavljal odlično kombinacijo prevoza do mondenih smučišč.

Elegantna, posebna izdaja helikopterja ACH130 je opremljena s štirimi notranjimi in zunanjimi dizajni, ki jih je ustvaril Aston Martin. Navdušili naj bi lastnike helikopterjev in pilote, ki cenijo tudi užitke v vožnji visoko zmogljivih luksuznih avtomobilov.

Na voljo v štirih zunanjih različicah z dopolnilno notranjostjo, helikopterji so okrašeni z značilnimi elementi Aston Martin z veliko mero okusa razporejenih po kabini, predvsem z ikoničnimi krili Aston Martin, ki so vtisnjena v luksuzne usnjene prevleke.

V avtomobilskem slogu navdihnjena kabina ponuja višjo raven udobja, obložena s široko paleto izbranih vrst usnja in žlahtnih materialov. Vsak od teh helikopterjev posebne izdaje bo imel na instrumentni plošči posebno ploščico, z gravuro logotipa partnerstva, številko izdaje in po želji tudi ime lastnika.

ACH130 Aston Martin Edition je na zahtevo na voljo z dobavami, ki bodo potekale od prvega četrtletja 2020. Za dodatne informacije obiščite: www.airbuscorporatehelicopters.com. BL/Aston Martin/