Z novim modelskim letom se obeta kar nekaj novosti pri štirih osveženih modelih. Pri Audiju so se odločili, da bodo najbolj kompaktnemu modelu v paleti spremenili ime. Audi A1 citycarver se bo zdaj imenoval Audi A1 allstreet. S svojimi športnimi, poenostavljenimi linijami, ki temeljijo na Audiju A1 Sportback, bo ostal zvest svojemu priljubljenemu, robustnemu terenskemu videzu. Ostanejo tudi vsa oprema in možnosti prilagajanja, ki so bile prej v ponudbi in prav tako kombinacije motor/menjalnik. Cena v Nemčiji ostaja enaka in se začne pri 23.200 evrih.

Vsestranskemu v kategoriji srednjega razreda, Audi A4 allroad quattro, je namenjen nov paket športne optike s  črnimi poudarki zunanjosti. S paketom Black Optics Pro bo Audi A4 allroad quattro v novem modelnem letu kupcem ponudil še več možnosti prilagajanja. Izbirni paket vključuje okvir vetrobranskega stekla, zunanja ogledala in izpušne cevi, poudarjene v sijajni črni barvi. Poleg tega so navpični elementi in okvir rešetke Singleframe, sponke v sprednjih stranskih odprtinah za dovod zraka, obroba zadnjega difuzorja in obroba prtljažnih vrat med lučmi tudi v sijajno črni barvi. Izrazni značaj A4 allroad quattro je dodatno poudarjen s štirimi sijajnimi črnimi obroči spredaj in zadaj ter napisom, ki piše “A4 allroad”.

V luksuznem razredu se z bogatejšo serijsko opremo predstavljata Audi Q7 in Audi Q8, ki bosta zdaj na voljo v treh novih kovinskih barvah. Nove barvne možnosti kovinskega zaključka Satellite Silver, Waitomo Blue in Tamarind Brown bodo nadomestile prejšnje odtenke Florett Silver, Galaxy Blue in Barrique Brown v široki paleti razpoložljivih barv modelov. V notranjosti bosta oba modela serijsko na voljo z elegantnimi kontrastnimi šivi na armaturni plošči; posodobljeni bodo tudi notranji elementi v ponudbi.